Matkanjohtaja Matkanjohtajan tervehdys


Arvoisat kutsuvieraat, hyvät osanottajat!

Nimeni on Timo Ahjos ja toimin tämän kuvitteellisen seuramatkan matkanjohtajana. Toivotan teidät kaikki sekä omasta että edustamani yhtiön, Paastainen Publishing Companyn, puolesta sydämellisesti tervetulleiksi tälle kolmen virtuaaliviikon pituiselle matkalle, jonka kohteena on Yhdysvaltain Piilaakso reuna-alueineen. Toivon, että matkastanne tulee sekä kiinnostava että nautittava!

Matkan järjestäjä, Paastainen Publishing Company, on kuvitteellisen yritystoiminnan edelläkävijä. Yhtiön perusti 1960-luvun lopulla kuvitteellinen henkilö, Timo Päästäinen, alunperin pelkästään kuvitteelliseksi kustannusyhtiöksi. Pian Paastainen-konsernin toiminta kuitenkin laajeni monelle eri toimialalle. Hiljattain yhtymän nimi lyhennettiin muotoon "PP group". Uusin tytäryhtiöistä on PP Air, jonka ensimmäistä mannertenvälistä lentoa olemme juuri aloittamassa. San Francisco on sikäli paras mahdollinen ensimmäiseksi matkakohteeksi, että yhtiön pilotteja on koulutettu Microsoftin lentosimulaattorilla paljolti juuri San Franciscon lentoalueella.

Konettamme ohjaa kapteeni Hans Besättning, joka on tullut monille suomalaisille hyvin tutuksi niiltä ajoilta, jolloin hän lensi perämiehenä Finnairilla. Kiinalaisen perämiehemme nimeä en osaa valitettavasti oikein lausua, mutta hän on työskennellyt aiemmin taiwanilaisen Jade Airin palveluksessa.

Lennämme Finnairin koneen perässä samaa aikataulua noudattaen. Jatkamme siten sitä samaa perinnettä ja turvallisuusajattelua, josta Helsingin ja Tukholman välisessä laivaliikenteessä on saatu hyviä kokemuksia kymmenien vuosien ajalta. Lentoreitin näemme tästä Finnairin kartasta:

Lennon aikana tarjottava viihde esitellään heti koneen nousun jälkeen ja lounastarjoilu alkaa noin tunnin kuluttua.

Toivotan teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi tälle matkalle! Kone lähtee heti kun olemme saaneet lennonjohdolta nousuluvan. Lentohenkilöstö pyytää pitämään laseista kiinni koneen nousun ajan. Kiitos!

Päiväohjelmaan

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Paastainen Publishing Co
Copyright © 1997-2000: Timo Ahjos,
info@kanfi.com