PP-GROUP

23.5.1997


Sopimus- ja kuljetusehdot:


1.
Matkanjärjestäjä ei vastaa mistään muusta kuin siitä, että virheelliset tai harhaan johtavat tiedot korjataan kohtuullisen ajan kuluessa sen jälkeen, kun ne on todettu virheellisiksi tai harhaan johtaviksi.
2.
Matkanjärjestäjä voi muuttaa matkasuunnitelmaa ennalta ilmoittamatta. Se voi tarkoittaa aikataulun muutoksia, matkakohteiden ja tutustumiskohteiden muutoksia, kokonaismatka-ajan lyhenemistä tai pitenemistä tai matkan keskeyttämistä siten, että matkan osanottajat jäävät omin nokkinensa sinne missä sattuvat sillä hetkellä olemaan.
3.
Matkanjärjestäjä ei vastaa käyttämiensä alihankkijoiden toimista.
4.
Matkanjärjestäjä ei vastaa maanjäristysvahingoista, sähköhäiriöistä, viruksista, addiktioista, anoreksiasta, bulimiasta, ahdistuneisuudesta, masennuksesta, unihäiriöistä, silmien rasittumisesta eikä muistakaan sairauksista tai sairaalloisuuksista, joita virtuaalimatkailu voi osanottajille, heidän perheenjäsenilleen, kotieläimilleen tai naapureilleen aiheuttaa.
5.
Mikään edellä sanottu älköön kuitenkaan rajoittako matkanjärjestäjän vastuunrajoitusvapautta ;-)
6.
Virtuaalimatkaa ja sen järjestelyjä koskevat riidat käsitellään virtuaalisessa välimiesoikeudessa viimeistään silloin kun Hale-Boppin komeetta tulee seuraavan kerran maasta paljain silmin nähtäväksi.


Tuoteseloste:


Tämä on leikkiä, jossa tutustutaan todellisiin paikkoihin, asioihin ja organisaatioihin, mutta ei oikeasti matkusteta. Sanaa "virtuaalinen" käytetään synonyyminä sanalle "kuvitteellinen" ja sanaa "reaalinen" sanalle "todellinen". Käytetty rahayksikkö "virtuaalidollari" (V$) on vain kuvitteellista leikkirahaa. Matkanjärjestäjää ei ole oikeasti olemassakaan.

Tämän sivun alkuun Matkasuunnitelmasivulle