PP-GROUP

Tiedotusyksikkö 2.3.2000


TOIMIALAKOHTAISET TEEMAPÄIVÄT

2.3.2000: Matkalaiset ovat ilmaisseet toivomuksen, että matkalla olisi enemmän ammatillista sisältöä eikä vain nähtävyyksien katselua. Sen vuoksi olemme sopineet kolmen ammatillisesti korkeatasoisen teemapäivän järjestämisestä. Tarkemmat tiedot löytyvät uusitusta matkaohjelmasta.

Olemme myös saaneet tietää, että aika monet matkalaisista aikovat jäädä Piilaaksoon pysyvästi eivätkä aio lainkaan osallistua "reuna-alueiden" kiertomatkaan (LA - San Diego - jne). Sen vuoksi olemme muuttaneet matkan loppuosan valinnaiseksi. Se järjestetään vain, mikäli ilmaantuu riittävä määrä osanottajia.


MATKASUUNNITELMAN MUUTOS

5.4.99: Eräät penkkiurheilusta kiinnostuneet matkustajat ovat esittäneet matkaohjelmaan sellaista muutosta, että viimeisille matkapäiville varattu tutustumismahdollisuus Piilaakson yrityksiin siirrettäisiin ensimmäiselle matkaviikolle. Siirto lykkäisi matkan myöhempiä vaiheita siten, että matkalaisilla saattaisi olla parempi mahdollisuus olla Salt Lake Cityssä juuri silloin, kun siellä pidetään jo etukäteen suurta huomiota saaneet olympiakisat.

Yhtiössä ymmärretään, että tämä asia vaatii nopeaa päätöksentekoa. Johto pitää asian vuoksi pikakokouksen tänään, toisena pääsiäispäivänä.

Juuri saamamme tiedon mukaan esitys on hyväksytty ja matkaohjelmaa on muutettu esitetyllä tavalla. Mikäli sinulla on vielä vanhentunut matkaohjelma, voit uudistaa sen painamalla selaimesi Refresh-, Reload- tms. nappia.


Matkaohjelmaan