WEB-POSTIT - Omakohtaisia havaintoja

Lisäys 5.7.2019: Alla oleva teksti on vuodelta 1997 eikä pidä enää kaikilta osin paikkaansa. Nykyisin käytän ainoana Web-postina Googlen Gmail:ia, joka tuli markkinoille vasta vuonna 2004. Sen käyttäjäksi pääsi aluksi vain toisen käyttäjän kutsumana. Täällä oli ohje, kuinka minulta voi pyytää kutsun Gmailiin. Nykyisin sinne pääsee ilman kutsua ja siitä onkin tullut erittäin suosittu. Gmail-sähköpostitilin avaamalla saa käyttöoikeuden myös moniin muihin Googlen palveluihin ja heidän palvelimella olevaan tallennustilaan.


Versio 28.11.1997 (Täydennetty 31.12.1997 - Ei talvikunnossapitoa :-)


WEB-postin idea ja edut

Kirjoittajan vastuun rajoitus (Disclaimer)

Alla esitetyt havainnot perustuvat niihin kokeiluihin, joita olen tällä viikolla tehnyt löytääkseni omia tarpeitani parhaiten vastaavan palvelun. Vastaavanlaisia palveluja on varmaankin muitakin. Tekemäni kokeilut eivät välttämättä kerro järjestelmistä koko totuutta. Järjestelmien ominaisuudet ovat voineet muuttua tämän kirjoittamisen jälkeen. En aio päivittää tätä sivua, ellei joku erityisesti huomauta minulle sivulla olevasta virheestä tai ajastaan jälkeen jääneestä tiedosta.

Tällä sivulla ei ole kuvattu järjestelmien tyypillisiä ominaisuuksia ja niiden tarjoamia palveluja, vaan lähinnä omaan valintaprosessiini vaikuttaneita, eri järjestelmiä toisistaan *erottavia tekijöitä*.

Kokeilemani järjestelmät aakkosjärjestyksessä:

Hotmail

Mailstart

Netaddress

Yahoo!Mail

 

Best viewed ...